Kosovo, dan kasnije: Protest, povređeni Rus, Mirdita i „udar na kriminal“

Izvor: Danas, 29.Maj.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo, dan kasnije: Protest, povređeni Rus, Mirdita i „udar na kriminal“

KossevProtest na severu Mitrovice Dan posle sirena, hapšenja i sukoba na severu Kosova situacija se normalizovala, ali nije sve gotovo – u Beogradu počinje festival kosovske kulture „Mirdita, dobar dan“, koji svake godine izaziva burne reakcije. Jučerašnja dešavanja tema je i u Beogradu i u Prištini i na severu Kosova i u Briselu. Srbi sa […] Članak Kosovo, dan kasnije: Protest, povređeni Rus, Mirdita i „udar na kriminal“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kosovo, dan kasnije: Protesti u Beogradu i Mitrovici, povređeni Rus i „udar na kriminal“

Izvor: Danas, 29.Maj.2019

BBCEkstremisti pokušavaju da probiju kordon i spreče otvaranje festivala „Mirdita, dobar dan“. Dan posle sirena, hapšenja i sukoba na severu Kosova situacija se normalizovala, ali nije sve gotovo – u Beogradu je grupa ekstremista uz povike „Ovo je Srbija“ pokušala da spreči otvaranje festivala...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.