Kosovo: Sutra sastanak Srba i komandanta Kfora

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Sutra sastanak Srba i komandanta Kfora

Predstavnici Srba i predsednici opština sa severa Kosova sastaće se u 14 časova sa oficirom Kfora Darijusom Nobsom u Zvečanu - kaže za S media portal Krstimir Pantić, predsednik opštine Kosovska Mitrovica.On dodaje da se radi o pripremnom sastanku pred sutrašnji susret sa komandantom Kfora Erhardom Drevsom.

Pripremni sastanak predsednika opština na severu Kosova i oficira KFOR-a Darijusa Nobsa trebalo bi da počne u 14 časova u prostorijama Skupštine opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zvečan.

Koha: Barikade ostaju dok traje Skupština UN

Kosovo: Srbi i dalje na barikadama

Trivan: Evropa ceni posvećenost Srbije dijalogu sa Prištinom

Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić kaže za S media portal da će tema sastanka biti situacija na severu pokrajine.

- Pretpostavljam da ćemo razgovarati o kompletnoj situaciji na severu Kosova i o barikadama koje su postaviti Srbi - ističe Pantić.

On, međutim, kaže da je za kosovske Srbe mnogo važniji sutrašnji sastanak sa komandantom Kfora Erhardom Drevsom.

- Sutra ćemo ponoviti naše zahteve. Želimo da se Kfor povuče sa administrativnih prelaza, ali i kosovski carinici i policija - navodi predsednik opštine.

I ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanić rekao je da bi, prema saznanjima koja ima, sastanak predsednika opština sa severa Kosova i zvaničnika Kfora trebalo da se održi sutra.

(S media, Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.