Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR traži sastanak sa Srbima na severu

Zvaničnici Kfora žele da se sastanu sa predsednicima opština sa severa Kosova, ali taj sastanak još nije zakazan, izjavio je danas portparol Kfora Ralf Adamec. Adamec u izjavi za agenciju Beta nije mogao da precizira kada će sastanak biti održan. Predstavnici Euleksa i Carine Kosova došli su na prelaze na severu Kosova 16. septembra, dok lokalni Srbi i Beograd smatraju da je neprihvatljivo prisustvo kosovskih službenika. U znak protesta zbog odluke Euleksa Srbi su blokirali sve ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor hoće da pregovara

Izvor: Mondo, 21.Sep.2011

Zvaničnici Kfora žele da se sastanu sa predsednicima opština sa severa Kosova, ali taj sastanak još nije zakazan, izjavio je danas portparol Kfora Ralf Adamec.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.