Komandant KFOR u Kosovskoj Mitrovici: Obezbedićemo sigurnost na celom Kosovu

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant KFOR u Kosovskoj Mitrovici: Obezbedićemo sigurnost na celom Kosovu

Komandant Kfora, general-major Giljelmo Luiđi Miljieta danas se sastao sa gradonačelnikom Severne Mitrovice Goranom Rakićem i tom prilikom istakao da će Kfora obezbeđivati sigurnost na severu i ostatku Kosova.

- Kfor će nastaviti da obezbeđuje sigurno okruženje na severu i ostatku Kosova, spreman da interveniše, ako to bude potrebno - rekao je general Miljieta, a navedeno je u saopštenju Glavne komande Kfora.

Prema njegovim rečima, Kfor “u potpunom skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa svojim mandatom, promoviše napredak i dijalog između svih zainteresovanih strana u regionu”.

Rakić je zahvalio generalu Miljieti zbog nepristrasnog i efekasnog ponašanja Kfora pri očuvanju bezbednog okruženja i slobode kretanja za sve ljude.

Nakon ovog sastanka komandant Kfora je razovarao i sa direktorkom Opštinske administracije Severne Mitrovice, Adrijanom Hodžić, koja je ocenila da je Kfor nepristrasan partner sa ključnom ulogom u pružanju podrške svim zajednicama.

General Miljeta je potvrdio punu posvećenost vojnika Kfora promovisanju mirnog i tolerantnog okruženja u Severnoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kfor će obezbediti sigurnost na celom Kosovu

Izvor: Akter, 08.Sep.2015

Komandant Kfor-a, general-major Giljelmo Luiđi Miljieta danas se sastao sa gradonačelnikom Severne Mitrovice Goranom Rakićem i tom prilikom istakao da će KFOR obezbeđivati sigurnost na severu i ostatku Kosova.."Kfor će nastaviti da obezbeđuje sigurno okruženje na severu i ostatku Kosova, spreman...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.