Kfor: Znali smo da će ROSU ući na sever Kosovske Mitrovice

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor: Znali smo da će ROSU ući na sever Kosovske Mitrovice

Portparol Kfora Vićenco Graso izjavio je da je ta služba znala da će jedinice ROSU ući danas na sever Kosovske Mitrovice i da je razlog hapšenja četiri osobe "privođenje pravdi" u vezi sa slučajem ubistva Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

"Pripadnici Kosovske policije su uhapsili neke osobe u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića", rekao je Graso za televiziju Prva.

On je kazao da ne zna gde se sada nalaze uhapšene osobe, ali da je siguran da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << privedeni pravdi.

"Mi smo znali da je to policijska operacija. Ja mogu da potrvdim da juče nije bilo trupa ni planirane akcije, a juče nije bilo naloga suda za hapšenje", rekao je on.

Specijalne jedinice ROSU jutros oko 4 sata uhapsile su četiri osobe - troje je uhapšeno zbog istrage ubistva, a jedna osoba zato što se suprotstavljala akciji hapšenja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor: Znali smo za akciju ROSU, zbog ubistva Ivanovića

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018

Portparol Kfora Vićenco Graso izjavio je danas da je ta služba znala da će jedinice ROSU ući danas na sever Kosovske Mitrovice i da je razlog hapšenja četiri osobe "privođenje pravdi" u vezi sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića...Foto: Mondo/Goran Sivački..KFOR je obavešten o hapšenju četiri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.