Kfor: Ne planiramo da intervenišemo

Izvor: Vostok.rs, 23.Nov.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor: Ne planiramo da intervenišemo

KFOR je obavešten o hapšenju četiri osobe u Severnoj Mitrovici i prati situaciju, koja je trenutno mirna, izjavio je za portparol komandanta KFOR-a Vićenco Graso. "KFOR ne planira da interveniše, jer je ovo bila policijska operacija i bila je povezana sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića. Znamo šta se dogodilo i pratimo situaciju. Bezbednosna situacija je mirna", kazao je Graso za Tanjug.
On je naveo da je hapšenje izvedeno u okviru istrage o ubistvu lidera građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Podsetimo, separatističke snage iz Prištine jutros su upale na sever Kosovske Mitrovice i uhapsile četvoricu Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KFOR NEĆE DA INTERVENIŠE! Dok Albanci maltretiraju Srbe, međunarodne snage GLEDAJU SA STRANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Portparol komandanta KFOR-a Vićenco Graso o upadu ROSU na sever..KFOR je obavešten o hapšenju četiri osobe u Severnoj Mitrovici i prati situaciju, koja je trenutno mirna, izjavio je za Tanjug portparol komandanta KFOR-a Vićenco Graso...- KFOR ne planira da interveniše, jer je ovo bila policijska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KFOR: Nije bilo nezakonitih operacija, KBS nisu na severu

Izvor: B92, 23.Nov.2018

Priština -- KFOR je saopštio da kosovske bezbednosne snage nisu raspoređene na severu Kosova i da je ono što se dogodilo jutros bila samo policijska operacija...Nije sprovedena nikakva nezakonita operacija ili vojna akcija i nikad nije bilo opasnosti po bezbednost i sigurnost građana Kosova, navedeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.