KFOR NEĆE DA INTERVENIŠE! Dok Albanci maltretiraju Srbe, međunarodne snage GLEDAJU SA STRANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR NEĆE DA INTERVENIŠE! Dok Albanci maltretiraju Srbe, međunarodne snage GLEDAJU SA STRANE

Portparol komandanta KFOR-a Vićenco Graso o upadu ROSU na sever

KFOR je obavešten o hapšenju četiri osobe u Severnoj Mitrovici i prati situaciju, koja je trenutno mirna, izjavio je za Tanjug portparol komandanta KFOR-a Vićenco Graso.

- KFOR ne planira da interveniše, jer je ovo bila policijska operacija i bila je povezana sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića. Znamo šta se dogodilo i pratimo situaciju. Bezbednosna situacija je mirna - kazao je Graso.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Graso je rekao i da je Kfor znao da Prišina sprema akciju na severu, ali, kako je rekao za Prvu tv, da ne može da iznosi detalje.

Pripadnici specijalne tzv. kosovske policije ROSU ušli su rano jutros na sever Kosova i uhapsili četiri osobe, tri navodno u vezi Ivanovićevog ubistva, a jedne zbog ometanja akcije.

Kao povod za upad na sever iskorišćen je i zahtev prištinskog tužilaštva za saslušanje lidera PSG Saše Jankovića o ubistvu Olivera Ivanovića. Janković, navodno, ima saznanja da se ubice Ivanovića kriju u severnoj Mitrovici.

Takođe, pobeda Srbije u Interpolu je jedan od ključnih razloga zbog kod Albanci pokušavaju da zauzmu sever.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.