KURTI KREĆE U DIKTATURU - Sve veće tenzije između vlasti i opozicije u lažnoj državi, DA LI JE REŽIM OVIM POTEZOM OBJAVIO RAT?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 17:50

"KURTI KREĆE U DIKTATURU" - Sve veće tenzije između vlasti i opozicije u lažnoj državi, DA LI JE REŽIM OVIM POTEZOM OBJAVIO RAT?

Portparolka Demokratskog saveza Kosova Sibelj Haljimi poručila je da se Pokret Samoopredeljenje Aljbina Kurtija u nedostatku rezultata, okrenuo propagandi, i da je premijer lažne države na putu ka diktaturi.

Haljimi je reagova na još jedan snimak Samoopredeljenja u kojem se kritikuju opozicione stranke i navodi da je dobro što nisu na vlasti jer bi "Kosovo predali Srbiji".

Portparolka DSK rekla je da i u opoziciji i na vlasti, Pokret Samoopredeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "nastavlja da truje građane govorom mržnje".

Navela je da se Samoopredeljenje, u nedostatku rezultata u poboljšanju života ljudi, okrenulo propagandi, jer je, prema njenim rečima, "to je sve što znaju da rade".

 -Nikada nisu uspeli da se pomaknu iz centrale svoje stranke i presele u stvarni život, zato i ne vladaju, već se samo bave propagandom. Umesto da se pozivamo na razum – da saslušamo našeg velikog prijatelja Bila Klintona – i prestanemo sa ovim glupostima, Pokret Aljbina Kurtija nastavlja sa ironičnim i podrugljivim video-snimcima protiv opozicije. Vlast ide ka zabrani kritičkog mišljenja, objavljujući rat opoziciji. Izolovani Kurti je na putu pravo ka diktaturi - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KURTI DA DA OSTAVKU, A OSMANI DA RASPIŠE VANREDNE IZBORE" Predstavnici bivšeg režima predviđaju najstrašniji scenario za lažnu državu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023

Nekadašnji savetnik bivšeg predsednika tzv Kosova Hašima Tačija, Ismailj Sila smatra da predsednica lažne države Vjosa Osmani nije zadovoljna antiameričkom politikom premijera Aljbina Kurtija, ali da nema hrabrosti to da kaže, preneo je Albanijan post...- Ona nema hrabrosti zbog obaveza koje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.