KRIZA NA KOSMETU - Arifi: Pre će pasti vlada, nego što ćemo povući mere; Tači: Sledeće godine, u ovo vreme, KBS...  (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA NA KOSMETU - Arifi: Pre će pasti vlada, nego što ćemo povući mere; Tači: Sledeće godine, u ovo vreme, KBS... (FOTO)

Nakon vanrednih sednica skupština opština sa srpskom većinom na severu Kosova, čelnici Kosovske Mitrovice, Leposavića, Zubinog Potoka i Zvečana podneli ostavke Nakon vanrednih sednica skupština opština sa srpskom većinom na severu Kosova, čelnici Kosovske Mitrovice, Leposavića, Zubinog Potoka i Zvečana podneli ostavke. Ostavke su podneli gradončelenik Kosovske Mitrovice Goran Rakić, predsednik opštine Leposavić Zoran Todić, predsednik opštine Zubin Potok Stevan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vulović i gradonačelnik Zvečana Vučina Janković.Srbi sa severa Kosova i Metohije poručili su sa mirnog protesta u Kosovskoj Mitrovici da neće dozvoliti da ih Priština svojim diksriminatorskim merama prinudi na odlazak, ali i da će samo jedinstveni opstati i ostati na Kosovu i Metohiji.Državni sekretar SAD Majk Pompeo je, tokom sastanka sa predsednikom tzv. Kosovom Hašimom Tačijem, pozvao prištinske vlasti da ukinu takse na robu iz Srbije i Bosne i HercegovinePredsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u ponedeljak uveče da su SAD "mama i tata" Albancima, a da su im ostale zapadne zemlje "strine i tetke".On je istakao da i on ima tetku, a da su Albancima tetke Engleska, Francuska, Nemačka, dok su im SAD mama i tata.Kako kaže, Srbija se u tim uslovima bori svim snagama, a ima podršku Rusije i Kine i drugih zemalja, "kojih je sve više".Pročitajte još:* Ukinite harač uperen protiv Srba! * Niče temelj za Veliku Albaniju, EU ni reč!* DRAMA NA KOSOVU - Kocijančić: Han je u kontaktu sa Vučićem i Tačijem; Zakazan veliki protest Srba
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.