Jevtić: Ubistvo Olivera Ivanovića za svaku osudu, što pre rasvetliti ovaj događaj

Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtić: Ubistvo Olivera Ivanovića za svaku osudu, što pre rasvetliti ovaj događaj

PRIŠTINA

“Šokiran sam i jednako uznemiren kao i svaki Srbin na Kosovu nakon jutrošnje informacije da je u Severnoj Mitrovici ubijen gospodin Oliver Ivanović”, saopštio je zamenik predsednika Vlade Kosova Dalibor Jevtić  koji je i ministar za zajednice i povratak.

” Ništa nije vredno i vrednije od života čoveka i ovo ubistvo mora što pre biti rasvetljeno kako ne bi smo ostali u mraku onih koji su na Olivera pucali. Vrlo je važno da se što pre prestane sa špekulacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bilo koje vrste jer one mogu da nanesu veliku štetu čitavom društvu. Svaki prerani i bez osnova zaključak je isto opasan kao i oni koji su ubice Olivera. Za porodicu gospodina Ivanovića ovo je nenadoknadiv gubitak. Pravda i pronalaženje ubica mogu makar malo da taj bol ublaže”, rekao je Jevtić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.