Izbore za Skupštinu Srbije na Kosovu organizuje OEBS

Izvor: Blic, 04.Feb.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbore za Skupštinu Srbije na Kosovu organizuje OEBS

Priština - Srbima će biti dozvoljeno da glasaju za Skupštinu Srbije na Kosovu 16. marta, piše danas prištinski dnevnik Zeri dodajući da bi OEBS trebao da bude organizator glasanja.

Dnevnik se poziva na neimenovanog visokog zvaničnika Vlade Srbije koji je rekao da su razgovori o organizaciji glasanja na Kosovu u toku.

Zeri kaže da nije još dogovoreno da li će se kampanja voditi na Kosovu ili ne.

Dnevnik Koha Ditore piše da se poslanici Skupštine Kosova protive glasanju 16. marta tvrdeći da bi to značilo dvostruki suvernitet na Kosovu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glasaće se i na Kosovu?

Izvor: B92, 04.Feb.2014

Priština -- Kosovskim Srbima će biti dozvoljeno da glasaju na srpskim parlamentarnim izborima 16. marta, a za njihovo sprovođenje biće zadužena Misija OEBS-a, piše Zeri...Ovaj prištinski dnevnik se poziva na neimenovanog visokog zvaničnika Vlade Srbije u ostavci koji kaže da su počeli razgovori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.