Izvor: Blic, 26.Nov.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I RATNA ODŠTETA, I SUKCESIJA Kurti: Srbija nam duguje, više bi o tome trebalo da misli nego da oplakuje IZGUBLJENO KOSOVO

Lider Pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti, čija je stranka osvojila najviše glasova na kosovskim vanrednim parlamentarnim izborima 6. oktobra, kaže da neće upasti u zamku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurti: Brzina ne treba da bude prioritet nad sadržajem i principima sporazuma sa Beogradom

Izvor: Danas, 26.Nov.2019

Predsednik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti, pobednik vanrednih izbora na Kosovu i potencijalni mandatar za sastav kosovske vlade, izjavio je da brzina zaključivanja sporazuma sa Beogradom ne treba da bude prioritet nad sadržajem i principima sporazuma i da neće upasti u zamku Aleksandra Vučića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.