Hteli su 100 odsto taksi, dobili su 100 odsto reakcije

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hteli su 100 odsto taksi, dobili su 100 odsto reakcije"

Beograd -- Srbima s Kosova je namaknuta omča oko vrata i zato su čelnici četiri srpske opštine podneli ostavke na svoje funkcije, kaže Marko Đurić.

Direktor Kancelarije za KiM rekao je da moće biti u potpunosti zadovoljan samo kada se ukinu diskriminatorkse mere Prištine.

"Tači i Haradinaj vole da igraju te igre 'dobar policajac, loš policajac', a što bi naš narod reko sve je to brašno iz iste vreće. Hteli su 100 odsto taksi,100 odsto omče, a dobili su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 100 reakcije", kazao je on za TV Prva.

Prema njegovim rečima, ljubi trebalo da razumeju da je "ovo golo kršenje prava na opstanak Srba jer im se uzimaju hleb, mleko..."

"Pokušali da odgovornost za ubistvo Olivera Ivanovića prebace na Srbe, pa im je sad jasno da nema dokaza", istako je Đurić i dodao da je plan Prištine da za to ubostvo okrive Srbe propao zbog čega im sada ostaje da se psihološki preokrenu i na taj način da vrše pritisak.

"Srbi su jedinstveni, nema više podela među njima. Sada govore jednim glasim, a taj glas kaže ne prihvatamo diskriminaciju", kazao je Đurić, komentarišući za Vesti TV Prve jučerašnju odluku čelnika četiri srpske opštine sa severa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.