Hodžaj: Uhapšene četiri osobe, razlog ubistvo Ivanovića

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Uhapšene četiri osobe, razlog ubistvo Ivanovića

Portparol kosovske policije Daut Hodžaj izjavio da su jedinice kosovske policije uhapsile u severnoj Kosovskoj Mitrovici četiri osobe.

To je učinjeno, kako je rekao, u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, jednog od lidera kosovskih Srba. Hodžaj je za RTS rekao da su po nalogu nadležnog suda jedinice kosovske policije izvršile raciju na četiri lokacije.

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić potvrdio da su uhapšene četiri osobe. Simić je naveo da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << akciji ROSU privedeni Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rošic i Saša Ćurčić.

Simić je zatražio da četvorica Srba bez odlaganja budu puštena i vraćena porodicama jer je, kako kaže, uveren da nema razloga za hapšenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.