Grenel stigao u Beograd, sa aerodroma preneo TRAMPOVU PORUKU SRBIMA

Izvor: Press, 10.Okt.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenel stigao u Beograd, sa aerodroma preneo TRAMPOVU PORUKU SRBIMA

Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine Račard Grenel doputovao je u Beograd, i već se oglasio.
Foto:blic
- „Građani Srbije i Kosova žele mir, ekonomski razvoj, radna mesta, i bolji život za svoju decu - poruka je Grenela koju je ambasada SAD postavila na svom tviter nalogu uz fotografiju dočeka američkog ambasadora na beogradskom aerodromu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Američki ambasador u Nemačkoj je u srpsku prestonicu stigao nakon Prištine, gde je juče razgovarao sa tamošnjim predsednikom Hašimom Tačijem, ali i drugim ALBANSKIM političarima.
Po dolasku u Srbiju, on se najpre sastao sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom, ali za sada nije poznato šta su bile teme razgovora.
Prema najavama, Trampov izaslanik za dijalog Beograda i Prištine razgovaraće danas i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, nakon čega će se sastati i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić se sastao sa Grenelom

Izvor: RTS, 10.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa specijalnim izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom. . Grenel je doputovao u Beograd iz Prištine,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.