Vučić se sastao sa Grenelom

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa Grenelom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa specijalnim izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom.
Grenel je doputovao u Beograd iz Prištine, gde je u sredu razgovarao sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i liderima stranaka, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aljbina Kurtija, ali nije davao izjave posle tih susreta.

Ambasada SAD je na svom Tviter nalogu, uz fotografiju dočeka američkog ambasadora na beogradskom aerodromu, postavila i njegovu poruku:
"Građani Srbije i Kosova žele mir, ekonomski razvoj, radna mesta, i bolji život za svoju decu", poruka je Grenela.
Grenel je prethodno u Beogradu razgovarao sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom.
Nije poznato šta su bile teme tog razgovora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Grenelom: Srbija za dijalog FOTO

Izvor: B92, 10.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom...Grenel je jutros doputovao u Beograd, iz Prištine, gde je u sredu razgovarao sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i liderima stranaka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.