Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPSKI ŠAMPIONI NA KOSOVU: Vaterpolisti u Gračanici

Zlatni “delfini” će u martu posetiti južnu Srpsku pokrajinu.

Danas je u poseti VSS bio Predsednik Opštine Gračanica, Branislav Stojanović koji je sa čelnicima saveza predsednikom Miloradom Krivokapićem, generalnim sekretarom Nemanjom Marijanom i izvršnim direktorom Zoranom Avramovićem razgovarao o poseti nase reprezentacije .
Predvidjeno je da u toku martovskih priprema srpska reprezentacija bude gost Gračanice. Sigurno je da će ovca poseta biti pravi praznik >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za naše ljude u ovom nestu i srpskim opštinama na Kosovu i ostaju samo da se utanače detalji.
Da podsetimo “delfini” su počeli godinu na odličan način, po treći put su se popeli na “krov” Evrope, a glavni cilj ove godine je dugo sanjano zlato na Olimpijskim igrama u Riju.
 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti u martu u Gračanici

Izvor: B92, 02.Feb.2016

Vaterpolo reprezentacija Srbije posetiće Gračanicu tokom martovskih priprema. Predsednik opštine Gračanica Branislav Stojanović poestio je Vaterpolo savez Srbije gde je sa čelnicima Saveza predsednikom Miloradom Krivokapićem, generalnim sekretarom Nemanjom Marijanom i izvršnim direktorom Zoranom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.