Džajić: Nema uslova za meč Srbija - Kosovo

Izvor: Press, 30.Maj.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Nema uslova za meč Srbija - Kosovo

Predlog Fadila Vokrija, predsednika Fudbalskog saveza Kosova o prijateljskoj utakmici sa Srbijom, Džajića nije iznenadilo.

- On to svakako želi i za Kosovo bi puno značilo. Nisu se stekli uslovi da se jedna takva utakmica odigra. Da li će je nekada biti u ovom trenutku ne znam, ali sigurno sada je nemoguća - izjavio je Džajić.
Što se tiče ambicija Zvezde za narednu sezonu, Džaja se nada boljem timu nego ove sezone.

- Želimo da budemo prvaci i da prekinemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dominaciju od šest uzastopnih titula Partizana. U letnjem prelaznom roku neće biti lako dovesti nekoliko kvalitetnih igrača, ali moramo imati bolji tim nego u ovoj sezoni - navodi predsednik Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.