Dr Miloš Jovanović u poseti Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2023, 14:24

Dr Miloš Jovanović u poseti Kosovu i Metohiji

Jedan od lidera koalicije NADA koju čini Novi DSS i POKS, dr Miloš Jovanović nalazi se u trodnevnom obilasku južne srpske pokrajine, Kosova i Metohije, u kojoj je iskoristio priliku da se upozna o bezbednosnoj situaciji i stavovima kosovskih Srba o predloženom francusko-nemačkom sporazumu.

Lider Novog DSS je posetio selo Klokot u opštini Vitina, u Metohiji i mladića koji je nedavno pretučen od strane grupe Albanaca na Božić i poklonio mu knjigu Zakonopravilo Svetog Save.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Obišao je i Svete Arhangele kod Prizrena, crkvicu u selu Grnčar, kao i selo Mogila u Kosovom Pomoravlju, gde je ponovio svoj stav da su neprihvatljiva sva rešenja i predlozi koji nisu u skladu sa Ustavom Srbije, kao ni rezolucijom 1244 SB UN.

Naglasio je da sada nije vreme za pronalaženje krivaca za pogrešnu politiku kada je Kosovo i Metohija u pitanju, koja je vođena od 2008. godine do danas i na kraju doživela krah, nego je vreme za promenu politike i zauzimanje čvršćeg stava prema zapadu i njihovim pokušajima da se da legitimitet secesionistima i lažnoj državi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.