Dr Jasmina Peev: Psihopatija narcističkog predsednika Srbije - opasnost za narod!

Izvor: KMnovine.com, 13.Okt.2021, 22:26

Dr Jasmina Peev: Psihopatija narcističkog predsednika Srbije - opasnost za narod!

Dr Jasmina Peev: Psihopatija narcističkog predsednika Srbije - opasnost za narod! Ako ste imali prilike da poslušate uživo govor ''predsednika'' Srbije, AV-a, 13-og 10. 2021., sigurno ste se zapanjili da ni jednu jedinu reč, ovaj bolesni ne-čovek psihopatske prirode, bez empatije i mogućnosti saosećanja, nije imao za naše današnje žrtve.
Uopšte ih nije spomenuo! Kao da ne postoje!




Piše: Dr Jasmina Peev
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<


Dok Kosovo pere nedužnu krv s svojih izrešetanih ulica i svima postaje jasno da politika popuštanja ne vodi miru, dotle bolesni narcista koristi skup napaćenih sunarodnika da još jednom ponovi koliko su plate y SRB narasle zahvaljujući njemu, da nemamo 66% šiptarskih policajaca na Severu, opet zahvaljujući njemu, kako je radio na podizanju Srbije...
Na vapaje naroda koji je jasno reka: ''...ne možemo više... mi ćemo se braniti, pomozite ako hoćete...'' ovaj veleizdajnik je u jednom momentu čak odgovorio: ''..nisam glup... vidim da ste se dogovorili...''! Bez ijedne reči o konkretnim problemima koje su mu izneli, on je celu sitaciju pogledao kroz svoje uske, jadne, psihopatske oči i sve preokrenuo na sebe - pričao je takoreći samo o sebi! To je tipično za sve narcise!

AV ne vidi problem naroda.

A narod ne razume, da AV ne može u svojoj bolesti da se saoseća s žrtvama! Narcisi, psihopatske prirode, nemaju tu sposobnost da podele osećanja normalnih ljudi. Ne mogu niti da vole nekoga niti da čine dobro iz milosti. Oni ne znaju šta je milost, šta je čovečnost... samo znaju da računaju u sistemu : dobit / gubitak! Prema računima našeg bolesnog vladaoca, ako narod i dalje ćuti, mesto svemogućeg zapiovednika mu ostaje zagarantovano, što njegovoj bolesnoj sujeti, jeste i hrana i lek i jedini dobitak koji ga interesuje.



Koristeći logiku, koja je neoštećena kod ovih bolesnika, on razume, da narod, menja pravila igre. Neki mračan pogled, proviri iza njegovih naočara koje je stalno pridržavao kao da se brani. Trebalo mu je vremena, da sxvati. Da pronikne, nova pravila. Bolesnik, ovaj put, nije vređao direktno narod. Uzdržao se. A nije mu bilo lako. Zaustio je više puta, neke gadosti koje ipak nije smeo da obelodani.

Ali, pošto je sxvatio, da narod hoće da se brani i bez njega, izlete mu: "... znam, nećete me poslušati...''. Opet se radi o tome, da li će neko njega slušati ili ne - nije tu važan narod i njegove žrtve ili stanje na izrešetanim ulicama! Narcis se samo brine o tome, da li će ga narod poslušati. Ne sxvata, zašto se ovaj put, ne igra kako on svira!

Kad je rekao da moli NATO da obavlja svoj posao i da će pomoći narodu, laž je zasmrdela. On moli NATO, pred Srbima? Kako će to on pomoći narodu? "Podizanjem pripravnosti", kao što je već nekoliko puta učinio?

Jedan državnik bi morao da obavesti sve svetske političare o zlodelima koji se čini protiv našeg naorda. Ali, ovaj bolesnik, se šepuri time, da je obavestio jedino Lajčaka! Mi bi trebali tu nešto veličanstveno da zamislimo - kako se to on njima svima revanšira i neće da ih obaveštava? Jer, eto, on je sada postao jači i veći od svih tih političara iz EU i SAD. Može mu se!Ćefnulo my se!

Zamislite samo, narode! On ne obaveštava nikog!

Mislite li da je obavestio nekog kad su izudarali malog Nenada Stankovića?

Naše povratnike?

Naše stare?

Da je podsetio Tonija Blera na paljenje crkva?

Da je podsetio Klintonove na pobačan uranijum? Razaranja?


Jedan državnik bi to sigurno uradio. To bi sxvatio kao moralnu dužnost. Psihopata ne zna šta je moral i dužnost Čoveka.

Kad bi se radilo o nekom pacijentu čiji domak nije veliki, ovo bi sve moglo da završi u tišini mraka medicinske tajnosti. Međutim, bolesnik AV ima moć da nam sruši sve ono što su nam preci ostavili. Zato, psihopatija nelegitimnog predsednika Srbije mora da izađe u javnost.
Molim kolege, psihijatre, lekare, psihologe, da se ujedine i da jednoglasno, hitno, skinemo ovog narcisa s mesta na kome se začaurio. Lekari imaju moć da liše slobode one bolesnike koji cy opasnost po društvo.

Da li im neke veće opasnosti? Čak i jedan psihotičan pacijent ne može toliko na naudi društvu, kao što može ovaj AV.

AV ne sme da radi to što radi i da priča to što priča. A psihijatri ne smeju da ćute! Čemu služe zaključane sobe po psihijatrijskim odelenjima, ako ne, da bi se društvo štitilo, upravo od ovakvih bolesnika.



Pa posle da pohvatamo i njegove bunga-bunga pedofile! Pa one koje je Višekruna obeležio! Doušnike. Lopove. Kriminalce. Mafijaše. Sve lekare koje je Srbin.Info obeležio a koji nagovaraju na učestvovanje u medicinskom eksperimentu s američkim biološkim oružjem… i da promenimo programe koje su nam namenili.

Svima s blagoslovom,
Dr med Jasmina Vučić -Peev







* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Jasmina Vučić-Peev: Vučićeva Vlada od Srbije pravi albansku provinciju - KM NovineJasmina Vučić-Peev: Vučićeva Vlada od Srbije pravi albansku provinciju #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "NESTAJANjE SRBIJE je politički programirano! Da nema Srba i Slovena! Samo neki ''zapadni Balkan'', u kome poslušne albanske sluge zapadnih satanista uteruju strah Slovenskim Starim Junacima, jeste dozvoljen.


PROČITAJTE JOŠ:   
Dr med Jasmina Peev: Još jedan muratovski govor iz kukavičjeg jajeta - KM NovineDr med Jasmina Peev: Još jedan muratovski govor iz kukavičjeg jajeta #Vučić #Izdaja #Srbija #Vlada #Protesti ''Haš'' predsednik održa još jedan bednički govor u duhu Murata čiju strategiju toliko ceni da se i ne stidi pred ponosnim srBskim rodom da ga javno hvali.


PROČITAJTE JOŠ:   
Važnije je sačuvati decu nego ih upisati u ustanove gde ih ionako uče pogrešnim stvarima - KM NovineVažnije je sačuvati decu nego ih upisati u ustanove gde ih ionako uče pogrešnim stvarima Povodom sve veće histerije koju u društvu izazivaju promoteri eksperimentalnih vakcina, oglasila i dr Jovana Stojković, najveći borac za slobodu izbora a ne prisilnu vakcinaciju kakva nam se nameće.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.