Danas isplata redovne novčane naknade nezaposlenima za jul

Izvor: OkRadio.rs, 22.Avg.2023, 10:34

Danas isplata redovne novčane naknade nezaposlenima za jul

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će danas biti izvršena isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za jul 2023. godine preko Banke Poštanska štedionica. Kako su naveli u sredu 23. avgusta biće izvršena i isplata privremene novčane naknade za jul licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Isplata redovne i privremene novčane naknade za jul

Izvor: Bor030.net, 22.Avg.2023

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) saopštila je da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za jul 2023. godine. Redovna novčana naknada za nezaposlene biće isplaćena u utorak 22. avgusta, dok će privremena novčana naknada za osobe koje žive...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.