Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 09:53

DRAMA NA SEVERU KOSOVA Nestao Srbin kod Zubinog Potoka, sumnja se da je upao u kanal

Srbin S. R. (50) iz Zupča, kod Zubinog Potoka, nestao je pre dva dana, a sumnja se da je upao u kanal Ibar-Lepenac koji se nalazi u blizini njegove kuće, rekao je Veton Eljšani zamenik komandira regionalne policije Sever.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eljšani: Pronađeno telo Srbina koji je nestao kod Zubinog Potoka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023

Telo Srbina S.R (1973) iz Zupča kod Zubinog Potoka, koji je nestao u petak, pronađeno je danas u kanalu u blizini njegove kuće, rekao je za Tanjug zamenik komandira regionalne policije Sever Veton Eljšani. Telo su pronašli ronioci u kanalu Ibar-Lepenac nakon dvodnevne potrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TELO SRBINA PRONAĐENO U KANALU KOD ZUBINOG POTOKA Nestanak prijavljen pre dva dana, policija i ronioci pretraživali teren

Izvor: Blic, 23.Apr.2023

Telo Srbina iz Zupča kod Zubinog Potoka, koji je nestao pre dva dana, pronađeno je danas u kanalu Ibar-Lepenac, u blizini njegove kuće, rekao je za Tanjug zamenik komandira regionalne policije Sever Veton Eljšani. On je ranije za Tanjug rekao da se sumnja da je Srbin S.R. (50) iz Zupča, kod Zubinog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.