Beograd: Više stotina građana na skupu Zaustavimo veleizdaju Kosova

Izvor: Danas, 18.Feb.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Više stotina građana na skupu Zaustavimo veleizdaju Kosova

Demokratska stranka Srbije zajedno sa, kako je naveo njihov lider Miloš Jovanović, svojim političkim prijateljima kojima je Kosovo na srcu, organizovala je juče protestni skup i šetnju "Zaustavimo veleizdaju, Kosovo je Srbija". Članak Beograd: Više stotina građana na skupu Zaustavimo veleizdaju Kosova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od hiljadu ljudi šetalo u Beogradu na skupu Zaustavimo veleizdaju - Kosovo je Srbija

Izvor: Beta, 18.Feb.2019

Više od hiljadu gradjana učestvovalo je večeras u protestnoj šetnji "Zaustavimo veleizdaju - Kosovo je Srbija" u Beogradu koju su organizovale su Demokratska stranka Srbije (DSS) i pokretači Apela za odbranu Kosova i Metohije.Šetnja je krenula sa Trga Nikole Pašića, Ulicom Kralja Milana i zastala...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.