Ban Ki Mun doputovao u Prištinu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ban Ki Mun doputovao u Prištinu

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki Mun doputovao je u utorak oko 12.10 u Prištinu i odmah se na aerodromu sastao sa predsednicom Kosova Atifete Jahjagom.

U trenutku kada je taj susret počeo, u aerodromsku zgradu ušao je i predsednik Vlade Kosova Hašim Tači, koji će sa Banom razgovarati nakon što se završi susret sa Jahjagom.

Posle susreta sa Tačijem, Ban Ki Mun će se obratiti novinarima.

Medijima pre dolaska nije saopšten raspored generalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sekretara UN, ali se očekuje da će se on sastati i sa međunarodnim zvaničnicima, nakon čega će obići manastir Visoki Dečani, kao i Prizren.

Ban je u okviru balkanske turneje boravio u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori. U Prištinu je doputovao iz Beograda, nakon čega će posetiti Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.