Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 24.07.2012.
12:41
Beta A

Ban Ki Mun doputovao u Prištinu

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki Mun doputovao je u utorak oko 12.10 u Prištinu i odmah se na aerodromu sastao sa predsednicom Kosova Atifete Jahjagom.

Ban Ki Mun

U trenutku kada je taj susret počeo, u aerodromsku zgradu ušao je i predsednik Vlade Kosova Hašim Tači, koji će sa Banom razgovarati nakon što se završi susret sa Jahjagom.


Posle susreta sa Tačijem, Ban Ki Mun će se obratiti novinarima.


Medijima pre dolaska nije saopšten raspored generalnog sekretara UN, ali se očekuje da će se on sastati i sa međunarodnim zvaničnicima, nakon čega će obići manastir Visoki Dečani, kao i Prizren.


Ban je u okviru balkanske turneje boravio u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori. U Prištinu je doputovao iz Beograda, nakon čega će posetiti Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.07.2012. 14:07
Дошао изасланик Мрачних сизерена да обиђе своје вазале! Ето Теодосије и Сава ће коначно да буду удостојени да их посети Секретар ОУН-а и тако их награди за издају Христа Богочовека и Цркве Његове! Тако је и Јуда за шаку сребрењака издао Христа, па што не би Теодосије издао Христа за шиптарски пасош и приватни бизнис који обезбеђује својој родбини под маском Цркве. Што и њега не претресе неки "инсајдер" па да се види колика је то провалија лажи и превртљивости, то исто важи и за Саву Јањића. Но такви људи, полутани и смешанци у сваком погледу су најподеснији за овакве богоброне ствари које ова двојица раде. Ваљда ће сада свима постати јасно у СПЦ ком служи Теодосије и његови творци и ментори!
Utorak 24.07.2012. 14:27
U skladu sa rezolucijom 1244 ban ki mun ne bi trebao da se susretne sa takozvanom presednicom kosova jer ona nije priznata od UN. On je zvanicni presednik organizacije koja priznaje samo drzave koje su priznate od UNa i u protokolu bi trebali da budu predstavnici UNa i Kfora kao mandatara na terenu. Sta bi bilo kada bi presednik UN sirom sveta obilazio separatisticke presednike i tzv. seceionisticke drzave. Ovo je nevidjeni skandal i jos jedna provokacija na putu ka nezavisnosti kosova,preko koje cemo, normalno, mi cutke preci, po kozna koji put.
Utorak 24.07.2012. 16:43
Već decenijama se upotrebljava neka pogrešna terminologija kao pregovori Beograda i Prištine.Naravno da to Srbiju marginalizuje kao državu.Treba insistirati da pregovara država Srbija i lideri Albanaca sa Kosova pod nadzorom UN..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online