Izvor: Blic, 12.Apr.2024, 14:08

BAZE U OBLIKU POTKOVICE, A KOSOVO DOMAĆIN SRBIMA?! Urednica britanskog "Telegrafa" U PANCIRU na brdu kod Leposavića "utvrđuje" da li će doći do "invazije Srbije na Kosovo" (VIDEO)

Helena Ivanov sa instituta "Henri Džekson Sosajeti“ iz Londona, oštro je kritikovala izveštaj koji je o Kosovu napravila urednica vojne rubrike britanskog "Telegrafa" Danijela Šeridan. Tekst se isključivo bavi prištinskom stranom, pominje se "invazija Srbije", Kosovo se poredi sa Ukrajinom, govori se o vezama Moskve i Beograda, a sve to prezentuje novinarka obučena u pancir?! Osvrt na srpsku zajednicu i njen život na Kosovu gotovo da ne postoje, ali narativ prištinskog premijera Aljbina Kurtija provejava iz gotovo svake njene rečenice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.