“ALKOHOL, PROPAST JEDNE ELITE” Gujon uzvratio na uvredljive komentare Vesne Pešić: Stidite se (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 00:59

“ALKOHOL, PROPAST JEDNE ELITE” Gujon uzvratio na uvredljive komentare Vesne Pešić: Stidite se (FOTO)

Gujon joj nije ostao dužan

Arno Gujon, osnivač i direktor francuske nevladine organizacije "Solidarnost za Kosovo" i vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koja je organ uprave u sastavu Ministarstva spoljnih poslova i veliki prijatelj srpskog naroda našao se na udaru besmislenih uvreda koga drugog do Vesne Pešić.

Naime, Gujon se uoči utakmice Srbija-Brazil obratio u video snimku srpskom narodu iz Banja Luke i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom Fejsbuk profilu napisao sledeće:

- Večeras cela Srbija kao i svi Srbi širom sveta navijaju za orlove! Pripremio sam iznenađenje za naše navijače koji će pratiti utakmicu Srbija-Brazil u sportskoj hali Borik u Banja Luci - napisao je Gujon. ž

Na to je reagovala Vesna Pešić, koja je na Tviteru uz skrinšot fotografije gore pomenutog videa na kojem je i Gujon napisala:

- Jedi sto se ne jede. Idi u Feancusku tami ce biti bolje - napisala je Pešić, očigledno u svađi sa pravopisom.

Расизам. Мржња. Алкохол. Пропаст једне “елите”. Стидите се @vestoma_Tomy pic.twitter.com/ss8DuGIC5A

— Arno Gujon (@ArnoGujon) November 25, 2022

Drugi zastrašujući skandalozni komentar bio je komentar korisnika Tvitera pod imenom "Petar" na račun Gujona, koji glasi: "Da li si pušio k.... Vučiću?"

Na to je Vesna Pešić odgovorila: "Jeste, više njih", a potom dodala:

- Ma on je neviđeni francusko-srpski fašista. Tamo ga nisu hteli, a nama treba da nas neko toliko voli - napisala je Vesna Pešić.

Međutim, Arno Gujon im nije ostao dužan, već je brzo odgovorio:

- Rasizam. Mržnja. Alkohol. Propast jedne "elite". Stidite se @vestoma_Tomy - odbrusio joj je Gujon dostojanstveno.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gujon: Dijaspora - veliki demografski potencijal

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2022

BANJA LUKA - Direktor Uprave Vlade Srbije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, izjavio je da je dobro da Republika Srpska i Srbija imaju iste ideje i projekte usmjerena ka dijaspori, koja je veliki demografski potencijal.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.