Zvezda overava drugo mesto u Šumicama

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Maj.2011, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda overava drugo mesto u Šumicama

Crveno–belima su ostale koske na broju posle žestokog duela sa Vojvodinom u finalu Kupa, ali ih više od fizičkog bola muči ih to što nisu uspeli da se domognu trofeja.
U reprizi polufinala u subotu će, ponovo, drugi put za nedelju dana, ukrstiti koplja sa Kolubarom i to pred TV kamerama (18 časova).
U kakvom raspoloženju?
– Kako možemo, svako ima neku muku, nešto boli, ali idemo dalje. Ne, neće to biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nezanimljiva utakmica, tim pre što protivnik ima tri boda manje od nas, a tri kola je do kraja. U slučaju poraza bismo doveli u pitanje i drugu poziciju što nam svakako nije cilj. Želimo da privedemo kraju posao kako treba – priča srednji bek Vladimir Đurić.
Prodorni Nišlija ima i recept za pobedu?
– Ključ je u odbrani i polukontri iz koje treba postići lake golove. Pri tom Lazarevčani nemaju levorukog igrača, dobro smo ih zatvorili i 5–1 odbranom u Novom Sadu.


SUPER LIGA
Subota
KRAGUJEVAC: Radnički – PKB (16, Jezero)
BEOGRAD: Crvena zvezda – Kolubara (18, Šumice)
NIŠ: Naisus – Požarevac (19, Miroslav Antić)
VRANJE: Vranje – Partizan (19, Vranje)
PRIBOJ: Priboj – Smederevo (19, Priboj)
PANČEVO: Dinamo – Vojvodina (19, Strelište)
KAĆ: Jugović – Planinka (19, Hram)

Ranije odigrano
Crvenka – Metaloplastika 25:24 (12:10)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.