”Želja” u Čairu, Radnički u Jagodini

Izvor: NTV.rs, 14.Feb.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

”Želja” u Čairu, Radnički u Jagodini

Rukometaši Železničara imaju priliku da već posle dva prolećna superligaška kola praktično zakorače u ”plej-of”, gde će se odlučivati o novom šampionu Srbije. Pre sedam dana u Kragujevcu dobili su derbi kola protiv Radničkog, a sada je na redu duel sa Kolubarom iz Lazarevca, još jednim kandidatom za mesto u vodećem kvartetu. Igraće se u Hali ”Čair”, u subotu od 18.30, a ulaz je besplatan.
Rukometašice Naise >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << nakon eliminacije iz ”Čelendž kupa” okreću se domaćem prvenstvu, sa željom da ostanu u vodećoj petorci, koja ce najesen ponovo moći da se oproba na evropskoj sceni. Nišlijkama u nedelju predstoji izuzetno teško gostovanje u Kragujevcu i duel sa Radničkim, koji se bori za titulu šampiona.
Fudbaleri Radničkog su u Turskoj radili odlicčno, dovedena su i brojna pojačanja, a sada je vreme da se pokaže i snaga novog tima, koji cilja izlazak u Evropu. Generalna proba za superligaško prvenstvo biće u subotu u Jagodini, koja ima iste ambicije.
Košarkaši Konstantina propustili su priliku da pobedom u Užicu ostanu u samom vrhu prvoligaške tabele, a sada će im biti višestruko teže da izbegnu poraz u subotnjem susretu sa Metalcem u Valjevu. Košarkašice Studenta su takođe loše prošle u prethodnom prvoligaškom kolu, a sada će ponovo „na svom parketu” imati šansu za popravni protiv Radničkog iz Kragujevca. Igraće se u dvorani ”Dušan Radović”, u subotu, sa početkom u 16.30.
I vaterpolisti Naisa se grčevito bore za opstanak, pa je subotnje gostovanje u Beogradu verovatno i poslednja realna prilika da se bez ”baraža” ostane u eliti. Zadatak je izuzetno težak, jer je Banjica bila bolja od ”niških vilenjaka” i u čairskom bazenu.
Ljubitelji futsala imaće retku priliku da u jednom danu vide na delu sva tri prvoligaša iz Niša. U okviru 11. kola Prve lige , u Hali ”Čair”, u nedelju od 16.30 najpre će se sastati Kopernikus vidre i Smederevo, potom od 18.30 – Kalča i Bečej, a od 20.30 VIK Naissus i Vranje.
U dvorani ”Miroslav Antić”, u subotu, biće održano Kadetsko prvenstvo Srbije u džudou. Početak je u 11 časova.
Kuglaši Niš-puta su prošle nedelje poraženi u derbiju protiv šampiona Beograda, a sada će ponovo biti akteri najvažnijeg meča 13. kola Super lige. Ukoliko u Beogradu pobede Partizan, ”niški putari” biće veoma blizu osvajanju drugog mesta, što bi bilo ravno podvigu. U Prvoj srpskoj ligi kuglaši Čaira, posle pobede nad gradskim rivalima Meraklijama, pokušaće da savladaju i vodeću Jagodinu. Subotnji meč u popravljenoj čairskoj kuglani počeće u 11 časova.
Oba niška stonoteniska prvoligaša ove subote nastupiće u gostima. Stonoteniserkama Josipa Kolumba predstoji meč sa Slogom u Ostojićevu, dok će stonoteniseri Medijane putovati u Temerin.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Naise igraju u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2014

Posle mečeva u Čelendž kupu Ženski rukometni klub Iz Niša u nedelju, 16. februara igra protiv Radničkog u Kragujvcu u okviru 13. kola Superlige.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.