Vučić: Obrenovac će morati u potpunosti da se evakuiše

Izvor: NTV.rs, 16.Maj.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Obrenovac će morati u potpunosti da se evakuiše

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Obrenovac morati u potpunosti da se evakuiše. U Obrenovcu je u toku evakuacija građana, a nabujala Kolubara preti da sruši most koji povezuje grad sa Beogradom. Postoji indicija da je jedna osoba nestala. Prema izveštajima sa lica mesta, 80 odsto grada je pod vodom, a voda još nadolazi, na licu mesta je sedam ekipa hitne pomoći, struje nema. U ostalim beogradskim opštinama danas nije bilo većih problema, sem u Lazarevcu koji je zasad odsečen iz Beograda. (Tanjug)

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

SUDNJI DAN: Obrenovac potpuno poplavljen, voda iznad krovova kuća! – VIDEO

Izvor: SandzakInfo.net, 16.Maj.2014

Obrenovac je u potpunosti poplavljen! Reka Kolubara koja se izlila jutros naterala je sve meštane na hitnu evakuaciju, a preti i da sruši most na ulazu u grad!

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.