Vojvodina dočekuje Kolubaru u 21. kolu Superlige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2023, 13:28

Vojvodina dočekuje Kolubaru u 21. kolu Superlige

Ovog vikenda nastavlja se fudbalska Super liga. Na programu su mečevi 21. kola, a Vojvodina, nakon remija sa liderom na tabeli, Crvenom zvezdom, u subotu, od 16 sati dočekuje Kolubaru, sa imperativom pobede.

Osvojen bod na gostovanju kod šampiona, uz ravnopravnu igru, popravio je raspoloženje u taboru Novosađana. Šef stručnog štaba Vojvodine, Milan Rastavac, ističe da će prvi meč u novoj godini, na stadionu "Karađorđe", za njegove igrače biti dodatni motiv. On očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će se ekipa Kolubare dobro braniti i oslanjati na kontre, ali da će kvalitet pas igre i sinhronizacija njegovih igrača na teškom terenu biti ključni.

"U ovoj utakmici nemamo prostora, ni želje, za bilo kakvom kalkulacijom. Želimo da igramo dobar fudbal, da se nametnemo i da što više ugrožavamo ekipu Kolubare i da dođemo do pobede", naglasio je Rastavac.

On je rekao da će u subotu moći da računa sve igrače. Oni još uvek nisu dostigli maksimalnu formu, ali su blizu tome, istakao je strateg Novosađana, dodajući da će im protiv ekipe iz Lazarevca biti potreban potpuno drugačiji repertoar, u odnosu na meč sa Crvenom zvezdom. Prihod od ulaznica sa duela Vojvodina - Kolubara biće doniran porodici Miloša Ćelapa koji boluje od leukemije.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.