VELIKA NESREĆA U VALJEVU: Staricu (87) pokosio na pešačkom prelazu, preminula u Urgentnom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA NESREĆA U VALJEVU: Staricu (87) pokosio na pešačkom prelazu, preminula u Urgentnom!

Saobraćajna nesreća u Valjevu.

U Ulici vladike Nikolaja, na takozvanim "duplim trakama" u Valjevu, u saobraćajnoj nesreći poginula je S. N. (87), iz grada na Kolubari.

Nezvanično, na nju je, dok je bila na pešačkom prelazu, naleteo "pasat", kojim je upravljao M. A. (76) iz Divaca kod Valjeva.

Od zadobijenih povreda S. N. je preminula u Urgentnom centru Opšte bolnice u Valjevu.TUGA! IMALA JE SAMO 19 GODINA! Otkriven identitet devojke koja je poginula posle pada sa 9. sprata u Pančevu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CRNI PONEDELjAK: Biciklista i vozač stradali na sremskim putevima

Izvor: Večernje novosti, 23.Sep.2019

U dva udesu za samo nekoliko sati poginula dva muškarca kod Šimanovaca i u Belegišu SREMSKA MITROVICA - Na području Srema u ponedeljak u večernjim satima nastradale su dve muške osobe, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Pročitajte još: NESREĆA...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.