Uhapšen osumnjičeni za smrt taksiste

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za smrt taksiste

Uhapšen je N. M. (24) iz Gornje Bukovice, osumnjičen da je u prošlu nedelju svojim vozilom usmrtio Zorana Nenadovića (43), vozača “Gradskog taksija” VALjEVO – Uhapšen je N. M. (24) iz Gornje Bukovice, osumnjičen da je u prošlu nedelju svojim vozilom usmrtio Zorana Nenadovića (43), vozača “Gradskog taksija” iz grada na Kolubari, a onda pobegao. N. M. koji živi u blizini mesta gde je poginuo taksista >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati i biće predat nadležnom tužilaštvu.Pročitajte još: TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Poginuo taksistaTelo taksiste pronađeno je u Cariću, u kanalu pored puta, a nastradao je kada se vraćao sa noćne vožnje i zaustavio automobil kako bi obavio fiziološke potrebe. U trenutku kada je izlazio iz kola, na njega je, sumnja se, naleteo N. M. svojim “golfom” na kom je, saznajemo, kasnije popravio oštećenja kako bi sakrio tragove.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je pre nedelju dana pregazio taksistu

Izvor: Blic, 13.Apr.2019

Uhapšen muškarac koji je pre sedam dana pregazio valjevskog taksistu Zorana Nenadovića (43), a onda pobegao sa lica mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.