Uhapšen organizator krađe kablova u RB Kolubara

Izvor: B92, 16.Apr.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen organizator krađe kablova u RB "Kolubara"

U saradnji sa nadležnim službama JP EPS, policijski službenici u Lazarevcu uhapsili su Dragana Teševića, osumnjičenog za krađu kablova.

Tešević je osumnjičen za organizovanje velikog broja krađa bakarnih kablova iz površinskih kopova RB „Kolubara“, kojima je oštećen EPS.

Osumnjičeni je uhapšen nakon što je službenicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezbeđenja RB „Kolubara“ pretio fizički i vatrenim oružjem.

Zajedničkim radom sa Policijskom stanicom Lazarevac i Osnovnim javnim tužilaštvom u Lazarevcu, nadležne organizacione celine JP EPS uspele su da pronađu krivca za krađu kablova u RB „Kolubara“.
JP EPS se zahvaljuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, pripadnicima Policijske stanice Lazarevac i Osnovnog javnog tužilaštva u Lazarevcu na uspešnoj saradnji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.