Turnir u rukometu za devojčice od 21. marta

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u rukometu za devojčice od 21. marta

Ženski rukometni klub "Kolubara" iz Lazarevca, već treću godinu za redom organizuje Međunarodni turnir mlađih kategorija rukometa za devojčice, koji će se održati 21. i 22. marta u Sportsko Rekreativnom Centru u Lazarevcu.

Na trećem "Žarka kupu" učestvuje 16 klubova iz Srbije, ali i iz drugih zemalja.

Takmičenje će se odvijati u tri kategorije, 2000-o i 2002-o će igrati veliki rukomet, dok će 2004-o igrati mini rukomet.

Organizacija turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima veliku podršku sindikalne organizacije "Kolubare", Rukometni Savez Srbije i Beograda, kao i Zajednica Sudija i Kontrolora Rukometnog Saveza Srbije.

Na svečanom otvaranju turnira 21. marta, biće gosti mališani iz Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju ustanove Lazarevac, dok će utakmice trajati od devet do 20 sati i ulaz će biti slobodan.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.