Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2024, 17:03

Pritvor osumnjičenom da je izazvao nezgodu u kojoj su povređeni radnici Kolubare

U nesreći koja se prethodne noći dogodila na površinskom kopu Polje "E“ u RB "Kolubara“ povređena su trojica radnika prilikom izvršavanja redovnih radnih aktivnosti, saopštili su iz Elektroprivrede Srbije. Zaposleni (V.N.) je teško povređen, nalazi se u bolnici u Beogradu i nije životno ugrožen. Dvojica kolega (D.B. i D. Ž.) su lakše povređena.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPS: Povređena tri radnika u Rudarskom basenu “Kolubara”

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da su u nesreći, koja se dogodila na površinskom kopu Polje „E“ u Rudarskom basenu „Kolubara“ u noći između četvrtka i petka, povređena tri radnika prilikom izvršavanja redovnih radnih aktivnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.