TRAGEDIJA KOD LAJKOVCA: Mladić se utopio u Kolubari tokom proslave rođendana

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 12:30

TRAGEDIJA KOD LAJKOVCA: Mladić se utopio u Kolubari tokom proslave rođendana

Tinejdžer iz lajkovačkog sela Nepričava  sinoć se utopio u reci Kolubari, potvrđeno je medijima iz više izvora.

Do utapanja mladića došlo je u blizini starog železničkog mosta na Kolubari u Lajkovcu, oko 19 časova. Po nezvaničnim informacijama, on je sa društvom sinoć bio na proslavi rođendana prijatelja koji je organizovan na obali Kolubare, kada je u jednom trenutku, pod za sada nerazjašnjenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okolnostima, ušao u reku.

Pošto se izvesno vreme nije pojavljivao iz vode, okupljeni su počeli da ga traže i dozivaju, pozvavši i policiju na lice mesta. Na žalost, njegovo telo je ubrzo potom pronađeno u blizini mesta na Kolubari, nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt utapanjem.

Naložena je i obdukcija tela maloletnika, koja treba da pokaže šta je uzrok utopljenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška tragedija kod Lajkovca: Utopio se tinejdžer u Kolubari

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jul.2023

U reku je upao prema za sada neutvrđenim okolnostima .. Foto: Nikola Anđić. .. U reci Kolubari sinoć oko 19 časova se, kako je potvrđeno za Telegraf, utopio tinejdžer iz sela Nepričava kod Lajkovca.. Tragedija se dogodila kod starog železničkog mosta. U reku je upao prema...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.