Srbija neće biti zemlja korupcije

Izvor: B92, 04.Okt.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija neće biti zemlja korupcije"

Beograd -- Ministarka pravde Snežana Malović obećala da Srbiju više niko neće videti kao zemlju u kojoj je korupcija prihvatljiva i oni koji pljačkaju građane zaštićeni.

Povodom hapšenja u slučaju "Kolubara" ministarka je istakla da se na ovome neće stati, te da su državni organi koordinirani, a njihova spremnost da se izbore sa korupcijom više se ne dovodi u pitanje.

"Nismo davali obećanja bez pokrića i to je sada jasno dokazujemo", rekla je Malovićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ona tvrdi da nema politike u delovanju istražnih organa i poručila je da ko god istragu korupciju povezuje s političkim trenutkom neka se zapita da li time abolira korupciju, pokušava da opstruiše rad državnih organa ili obesmisli istrage.

"Zato ovakve istrage traju duže, ali je nihov rezultat jasan nema zaštićenih. Ovo je jedan od razloga zbog kojih sam se prihvatila posla koordinatora Vlade za borbu protiv korupcije", navela je Malovićka.

"Javna preduzeća su dobra svih građana Srbije i onaj koji iz njih uzima novac u stvari potkrada svakog od nas", naglasila je ministarka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.