Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 21:43

Sprema se paklena borba za Superligu: Milinkovićeva Kolubara unovčila kikseve Radničkog i Kabela

Šesta pobeda Rudara u poslednjih sedam utakmica

Kragujevački Radnički i Kabel poklanjaju bodove, a za to vreme Kolubara naplaćuje njihove greške i mic po mic topi njihovu prednost. Jedan pogodak bio je dovoljan izabranicima Zorana Milinkovića za šestu pobedu iz polsednjih sedam duela odnosno za trijumf protiv nezgodnog Grafičara - 1:0.

Retko ko se naigrao fudbala u Lazarevcu i uspeo da otme ceo plen rudarima. Večerašnji trijumf protiv ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Boška Đurovskog bio je 10 za Kolubaru u 14 utakmica kod kuće. I dalje je Loznica jedini tim koji je slavio na stadionu Kolubare.

Koban za Beograđane bio je pogodak iz 48. minuta koji do kraja utakmice nisu uspeli da neutrališu. Čak i da im je to pošlo za rukom, ostali bi na tek jednoj pobedi iz poslednjih 11 utakmica.

Fudbaleri IMT-a zadržali su kakvu takvu nadu da u poslednjih sedam rundi mogu da napadnu drugo mesto koje vodi u Superligu Srbije. Posle trijumfa 2:1 na gostovanju Loznici Traktoristi za željenom pozicijom kaskaju osam bodova.

U mačvanskom okrugu viđen je pravi mali blickrig pošto su Žorić i Stamenić postizali golove za goste u razmaku od šest minuta, precizno, već u 78. bilo je nedostižnih 2:0. Tačno u 90. Matić je postigao počasni pogodak.

Pobede su još ostvarili dobanovačka Budućnost protiv Sloge, kao i pančevački Železničar nad Dinamom iz Vranja, dok su Jagodina i Dubočica podelile plen.

PRVA LIGA SRBIJE - 27. KOLO

Nedelja

Borac - Kabel 1:1 (1:0)

/Ratković 25 - Novaković 75/

Trajal - Sremska Mitrovica 0:2 (0:1)

/Janković 42, Petrović 90/

Žarkovo - Radnički 1923 2:0 (0:0)

/Delević 50, Stevanović 83/

Zemun - Radnički Pirot 2:1 (0:1)

/Mijailović 57, Krizan 90 - Milošević 22/

Ponedeljak

Budućnost Dobanovci - Sloga 1:0 (1:0)

Jagodina - Dubočica 1:1 (1:0)

Loznica - IMT 1:2 (0:0)

Železničar - Dinamo 2:0 (2:0)

Kolubara - Grafičar 1:0 (0:0)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.