Sednica Glavnog odbora D S S

Izvor: S media, 24.Sep.2010, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Glavnog odbora D S S

Demokratska stranka Srbije (D S S) održaće sutra sednicu Glavnog odbora u Lazarevcu povodom deset godina od pobede Vojislava Koštunice na izborima za predsednika SRJ, najavljeno je iz D S S-a.

Sednica Glavnog odbora D S S, na kojoj će govoriti lider stranke Koštunica, biće održana u Centru za kulturu sa početkom u 12 sati.

Portparol D S S-a Petar Petković >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je rekao da ta stranka organizuje sednicu Glavnog odbora u Lazarevcu, jer taj grad i "Kolubara" imaju značajno mesto u istorijskoj pobedi Koštunice, kao kandidata DOS-a nad Slobodanom Miloševićem 24. septembra 2000. godine.

U Lazarevcu je 2000. organizovan štrajk rudada "Kolubare" što je bio uvod u generalne štrajkove i proteste širom Srbije, koji su rezultirali petooktobarskim promenama.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.