SUPERLIGA: TSC napunio mrežu Kolubare

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 21:44

SUPERLIGA: TSC napunio mrežu Kolubare

Tim iz Bačke Topole na vrhu tabele sa Partizanom.

Fudbaleri TSC-a savladali su ubedljivo novog superligaša Kolubaru sa 4:0 (2:0) u poslednjem meču trećeg kola SUperlige Srbije. Tim iz Bačke Topole tako je ostvario i treću pobedu i izjednačio se sa Partizanom na čelu tabele sa devet bodova.

Tim Mladena Krstajića već u 11. minutu je došao u vođstvo golom Tomanovića, da bi u 31. minutu domaćin udvostručio prednost, a gol je postigao Stanojlović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Gosti iz Lazarevca uspeli su u 53. minutu da postignu gol ,ali je on poništen zbog ofsajda posle pregleda VAR-a. To kao da je dodatno poremetilo goste koji su u 63. minut primili i treći gol, a strelac je bio Zec iz jedanaesterca, da bi u 73. minutu Vukić stavio tčaku na meč i trijumf TSC-a.

Derbi četvrtfinala Olimpijskih igara odigraće Španija i američki drim tim u utorak rano ujutru, u 06.40. Pokazalo se da Amerikanci nisu nepobedivi, a videćemo hoće li Furija to iskoristiti. Kvota na Špance je 6,45, a na SAD 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - SAD.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.