SUPERLIGA: Kolubara pala posle preokreta u Lučanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 17:38

SUPERLIGA: Kolubara pala posle preokreta u Lučanima

Meč 14. kola.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su Kolubaru 3:1 u okviru 14. kola Superlige.

Gosti su poveli u 16. minutu golom Bakića, radost Lazarevčana nije dugo trajala. Već posle osam minuta napadač domaćih Bojović je poravnao rezultat.

Potpuni preokret Lučancima je doneo ponovo Bojović, a konačnih 3:1 je postavio Saša Jovanović.

Mladost sada na tabeli ima 14 bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i probila se na desetu poziciju, a Kolubari je ovo deveti poraz u 14 mečeva i ostala je na 13 osvojenih bodova na 14. mestu, uz najviše primljenih golova u ligi, čak 33.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.