SUPERLIGA: Kolubara opstala, za jedan tim završena epizoda u elitnom rangu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 20:22

SUPERLIGA: Kolubara opstala, za jedan tim završena epizoda u elitnom rangu

Lazarevčani uspešni u debitantskoj sezoni.

Posle prvog meča šestog kola plej-auta Superlige Srbije, otklonjene su dve dileme. Naime, Kolubara će i naredne sezone biti član elitnog ranga, za razliku od Proletera, koji je ispao u Prvu ligu Srbije.

Kolubara je slavila minimalnim rezultatom protiv Proletera, a gol vredan tri boda postigao je najbolji strelac Lazarevčana Uroš Đuranović u 70. minutu.

Kolubara je na ovaj način kolo pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i teoretski obezbedila opstanak u Superligi, i to u svojoj debitantskoj sezoni u eliti.

Novosađani će naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije, s obzirom da imaju tri boda manje od prvog iznad crte, kragujevačkog Radničkog 1923, koji je bio bolji po završetku Preliminarne runde, što je prvi kriterijum za rangiranje ukoliko su dva tima bodovno poravnata.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.