SKLONITE SE NA VREME! RHMZ izdao hitno upozorenje - u naredna dva sata čeka nas vremenski armagedon

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:04

SKLONITE SE NA VREME! RHMZ izdao hitno upozorenje - u naredna dva sata čeka nas vremenski armagedon

Vremenska prozgnoza za sutra pokazuje da će biti osetno hladnije, temperatura će biti u padu za oko 10-ak stepeni u odnosu na današnji dan.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) najavio je kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom u naredna dva sata na teritoriji Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, kao i na području Beograda.

- U naredna dva sata mestimično u Vojvodini, Mačvanskom i Kolubarskom okrugu kiša i lokalni pljuskovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa grmljavinom. Takođe, na području Beograda kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom - navodi se na sajtu RHMZ.

Kako su objasnili meteorolozi, jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će kasnije posle podne zahvatiti Bačku i sever Banata, tokom večeri premeštaće se preko ostalih delova Vojvodine, ka zapadnoj i centralnoj Srbiji pa se u tim predelima padavine očekuju tokom večeri i noći.

Tokom dana biće pretežno oblačno, povremeno sa kišom, na jugozapadu i jugu i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Sredinom dana prestanak padavina očekuje se prvo u severnim, a do kraja dana postepeno i u ostalim predelima Srbije.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U SREDU TEMPERATURA U SRBIJI NIŽA ZA 10 STEPENI: Meteorolog otkriva hoće li ova pojava biti česta tokom leta

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jun.2023

Današnji dan protekao je u znaku sunčanog i pravog letnjeg vremena, uz temperature u većini predela do 30-31°C, što su i prosečne temperature za leto. Posle podne do Vojvodine došlo je do prodora hladnog fronta, uz jak severozapadni vetar, pad temperature i uz lokalne pljuskove sa grmljavinom....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.