Rukometaši u Lazarevcu (subota, 19.30h)

Izvor: KGsport.info, 28.Apr.2012, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši u Lazarevcu (subota, 19.30h)

Rukometaši Radničkog danas gostuju u Lazarevcu, gde će se u utakmici 26. kola Superlige sastati sa Kolubarom. U principu, oba tima u ovaj duel mogu da uđu rasterećeno. Lazarevčani se trenutno nalaze na šestom, dok je Radnički za tri mesta bolje plasirani tim.
Trener Kragujevčana, Slaviša Laković nema većih problema kada je sastav u pitanju, a osvajanje nova dva boda samo bi njegov tim učvrstila na trećem mestu, koje na kraju sezone donosi igranje u EHF kupu.
Početak meča između Kolubare i Radničkog zakazan je za 19.30.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Tigrice“ u Nišu overavaju treće mesto (subota, 19,30)

Izvor: KGsport.info, 28.Apr.2012

Na parket će danas istrčati i rukometašice Radničkog Lepenice KG, koje će gostovati u Nišu, gde će se u pretposlednjem kolu Superlige sastati sa ekipom Naise.. Ovo će, zbog odustajanja beogradskog Cepelina, biti poslednja utakmica u sezoni za kragujevački tim, koji upravo sa Naisom, ali i Nopalom...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.