Radnik u Lučanima juri bodove za beg sa dna tabele

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2022, 19:17

Radnik u Lučanima juri bodove za beg sa dna tabele

Dva osvojena boda i samo jedan postignut pogodak učinak je fudbalera Radnika u dosadašnjem delu Superlige, a do prekopotrebnih bododva za beg sa dna tabele pokušaće da dođu u nedelju od 19 sati na gostovanju Mladosti u Lučanima.

Trener Surduličana Dragan Radojičić kaže da je zadovoljan kako su njegovi fudbaleri trenirali od meča protiv Kolubare, a i pored kadrovskih problema veruje da Radnik može doći do dobrog rezultata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Očekivanja pred ovu utakmicu jesu velika i sigurno je da su i Lučanima preko potrebni bodovi jer se i oni nalaze u istoj situaciji kao i mi i da će na svom terenu tražiti pobedu. Medjutim, očekujem od svojih momaka da izadju u onom izdanju kako su trenirali ovih nedelju dana. Zaista sam zadovoljan. Na drugoj strani imamo kadrovskih problema, ne možemo da sastavimo tim na najbolji mogući način. Imali smo problema sa povredama i nismo bili u punom pogonu. Na treningu smo imali svega sedamnaest, osamnaest igrača. Međutim, to ne umanjuje značaj ostalih igrača koji su i spremni i orni, i siguran sam motivisani da naprave pravi rezultat u Lučanima. Daćemo svoj maksimum da vidimo koliki je i taj naš maksimum u ovom momentu dok se ne kompletiramo - kaže Radojičić.

Isti broj bodova kao i Radnik ima i tim Mladosti, pa će i oni sigurno želeti da pred svojim navijačima ostvare prvu pobedu u sezoni.

Dva tima poslednji put su se sastali u maju, takođe u Lučanima, a ekipa iz Surdulice slavila je rezultatom 3:2.

Utakmicu će suditi Miloš Milanović, dok će u VAR sobi sedeti Leskovčanin Milan Mitić.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.