Radnik trijumfom nad Kolubarom zadržao šanse za opstanak u ligi

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2023, 10:14

Radnik trijumfom nad Kolubarom zadržao šanse za opstanak u ligi

I pored pobede nad Kolubarom rezultatom 2:1 (1:1) fudbaleri surduličkog Radnika ostali su na mestu koje vodi u niži rang, a kako bi izbegli ispadanje iz lige u poslednjem kolu plej-auta Superlige protiv Spartaka, biće im neophodan trijumf.

Surduličani su seriju od dve utakmice bez pobede prekinuli sa bele tačke, s obzirom na to da su oba gola postigli sa penala. Najpre je Radulović, koji je i oboren u šesnaestercu, doneo prednost domaćinu u 16. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << minutu.

Samo 10 minuta kasnije Sadiković je iz slobodnog udarca poravnao rezultat, da bi na startu drugog poluvremena Kunić bio precizan sa penala i tako ostavio nadu timu Slavoljuba Đorđevića da mogu izboriti bar utakmice baraža.

Tim sa juga trenutno ima 34 boda, baš kao Javor i trenutno se nalaze na deobi 14. mesta, dok niški Radnički i lučanska Mladost imaju samo po bod viška, pa će nakon poslednjeg kola biti jasno ko će se ekipi Mladost Gat pridružiti u nižem rangu, kao i ko će u baraž protiv ekipa iz Prve lige.

U poslednjem kolu 27. maja sastaju se Kolubara - Radnički, Spartak - Radnik, Napredak - Javor i Mladost Lučani - Mladost Gat.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.