Radnik sa novim trenerom dočekuje Kolubaru

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2022, 12:11

Radnik sa novim trenerom dočekuje Kolubaru

Premijera kao šefa stručnog štaba Radnika iz Surdulice Dragan Radojičić će imati u nedelju, 7. avgusta kada poslednjeplasirani tim Suprlige dočekuje Kolubaru iz Lazarevca. Radojičić kaže da je zadovoljan odnosom igrača pre igri i nada se povoljnom rezultatu u 5. kolu domaćeg šampionata.

Čekali su fudbaleri Radnika dve nedelje da dobiju trenera i dočekali, a kako će dočekati ekipu koja ima po pobedu, remi i poraz i meč manje, videće se u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uveče.

Mmogu reći da se radi o dobroj ekipi sa sjajnim momcima, dobrim stručnim štabom. Bavili smo se analizom Kolubare onako kako je odigrala ove tri utakmice, pa ćemo se prema tome spremati i formirati sastav, i naravno nadamo se prvoj pobedi u ovoj sezoni - kaže Radojičić.

Novi šef stručnog štaba ekipe iz Surdulice zadovoljan je prijemom u novom klubu pošto je imao dovoljno vremena da se upozna sa igračima i vidi šta i koliko ko može.

Svi su tu negde u dobrom ritmu i u dobrom raspoloženju treniraju i to je ono što mi je jako važno. Atmosfera u timu je meni zadovoljavajuća jer ja nikad ne komentarišem šta se dešavalo pre mene i šta će se dešavati posle mene. Jako sam zadovoljan odnosom prema igri, neka to prebace u nedelju na utakmicu i siguran sam da ćemo već sada postići neki rezultat. To nikad ne može da se naruči, ali sam siguran da ćemo uraditi sve što je u našoj moći, već sada da se postigne rezultat da bi smo mogli mirnije da radimo, da ne bude totalno „voda u ušima“ za naredne utakmice. Očekujem od momaka da daju sve od sebe, a mislim da po kvalitetu koji poseduju i daju sve od sebe, možemo očekivati pozitivan rezultat - kaže Radojičić.

On dodaje da je "dobio slobodu u svemu i sam će odlučivati apsloutno o svemu".

Meč na stadionu u Surdulici počinje u nedelju u 18:55, a obezbeđen je prenos na TV Arena sport 1.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.