Radnik Kolubare poginuo od strujnog udara

Izvor: B92, 15.Sep.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik Kolubare poginuo od strujnog udara

Radnik Rudarskog basena Kolubara I. G. (31) tragično je izgubio život na radnom mestu, pišu “Novosti“.

Prema nezvaničnim informacijama, on je stradao u četvrtak od velikog strujnog udara na površinskom kopu u Baroševcu. Odmah nakon nesreće, Gačić je prevezen u Urgentni centar, ali je podlegao povredama.

"Ivan Gačić, smenski elektroinženjer u RB >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kolubara, smrtno je stradao sinoć oko 21 čas na Polju B. Posle istrage nadležnih inspekcija biće poznati uzroci nesreće", zvanično je saopšteno iz Rudarskog basena Kolubara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radnik Kolubare poginuo od strujnog udara

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2017

Ivan Gačić (31) je izgubio život od velikog strujnog udara na površinskom kopu u Baroševcu IVAN Gačić (31) radnik RB Kolubara tragično je izgubio život na radnom mestu.Prema nezvaničnim informacijama on je stradao u četvrtak od velikog strujnog udara na površinskom kopu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.