Radnici povređeni u eksploziji u Kolubari

Izvor: OkRadio.rs, 07.Nov.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici povređeni u eksploziji u Kolubari

Dvojica radnika povređena su u eksploziji u rudniku uglja "Kolubara". Eskplozija se dogodila u četvrtak oko 11h u pogonu sušare za ugalj.   Povređeni radnici prevezeni su u Urgentni centar u Beograd.   Kako je agenciji Beta rečeno u Rudarskom basenu "Kolubara", eksplozije nije bilo, a povređeni su radnici preduzeća Kolubara Obilić koji su bili angažovani na poslovima remonta u sušari, kod Lazarevca.   Portparol RB Kolubara Radoš Lazarević je precizirao da su radnici bili angažovani na zavarivanju  autoklava.   "Jedan radnik je zadobio lakše opekotine na butini, previjen je u Urgentnom centru u Beogradu i pušten na kućno lečenje, dok je drugi radnik nakon pregleda vraćen na posao",...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređeni radnici pušteni na kućno lečenje

Izvor: Akter, 07.Nov.2013

Dvojica radnika koja su povređena jutros u incidentu u okviru postrojenja za preradu uglja u Vreocima imaju lakše povrede i puštena su na kućno lečenje, saopštio je RTB "Kolubara"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.